Tidigare livskamrater
Under hela min uppväxt längtade jag efter en hund. Det skulle vara en schäfer och den skulle vara superlydig och Lassie-lik. Förstå allt jag tänker och känner.
Nja, det blev inte riktigt så men så nära man kan komma.

Snickarbos Igor 1988-04-30
Min första schäfer kallade för Pigge. Han var ganska stor och hade hur mkt tålamod som helst med mig. Tänk vad han fick stå ut med. Hihi.
Han blev i alla fall min första väktarhund och tävlade sök med mig.
En riktig goding va han och tack och lov inte så krävande, lärde mig mkt av honom. Tyvärr blev han inte så gammal. Avlivades 1992

Barcols Festvard 1990-
Det här var Kiri eller Biran som han kallades. En riesensnauzer som var ett ordentligt kraftpaket. Mer livglädje än Kiri hade är svårt att ha. Försökte köra upp honom till väktarhund men goa glada Kiri kunde inte få fram någon skärpa så vi klarade inte det. Vid 3 års ålder flyttade han till Sussie, min kompis och nu uppfödare till Olivia. 

Fabians Ollie
Roy eller Roffe som jag kallade honom för var en långhårig schäfer som jag fick köpa när jag behövde en tjänstehund då Pigge inte klarade uppkörningen. Han var några år när han kom och var kvar tills nästa hund klarade uppkörningen. Långhårig och hur gullig som helst.

Grendalens Dalton 1994 - 2006
Eddie var 11 månader när han kom och lite av en problemhund. Det var mkt jobb med den hunden men han satte sig djupt i mitt hjärta. Tänk att det är så. Han blev tjänstehund men det var inte helt smärtfritt. Eddie kallades även Tudde och Tuddelur och är således namngivare till min kennel.

Affe Ilasson 1999-13-31 - 2012-10-
Min lilla cairnterrier kom till oss, mig och Eddie och livade upp stämningen här hemma. Han var en envis äkta terrier, vi hade våra duster men han var en glad skit

Hedeforsens Qurre 2006-04-11
Qurre kom hit och skulle bara vara här en stund då jag tog honom som en fodervärdshund. Jag blev kär i honom och fick köpa honom efter förfrågan. En bättre och mindre krånglig hund har jag nog aldrig haft. Hade hur mkt som helst att ge och ville jobba jämt. Vilket gjorde att jag till slut sålde honom till polisen Anders i Blekinge. Det satt långt inne men det var för hans eget bästa och han hade livets glada dagar tills han tyvärr avlivades.

Backlyans Olive 2007-10-07
Mitt hjärta. Hon snubblade in i mitt liv och slukade mitt hjärta med hull och hår. Tänk att jag skulle ha en tik och en pälsboll. Inte vad någon trodde. Läs mer om Olivia på en annan flik. 

Senaste kommentarer

29.05 | 21:52

Hej.
Ja jag har lite planer inför sommaren.
Ring eller maila så berättar jag mer.
Mvh Yvonne

29.05 | 11:43

Hej Yvonne MIn man och jag är intresserade av en portis . Själv är jag uppvuxen med pudel och min man med labrador. Om du har en kull planerad våren 22? Mvh K

06.01 | 16:01

Hej Yvonne,
Jag och min sambo (Britta) är mycket intresserade i att skaffa en Porttis. Kan vi träffas och se om hundrasen är rätt för oss? Vi bor i Tyresö.

30.12 | 15:03

Tyvärr, alla är sålda.